30 Kasım 2012 Cuma

Koç Burcu Özellikleri

Duygusal ve tepkisel bir tipsiniz. Birçok şeyi sezgilerinizle kavrıyorsunuz. Etrafınızı himayeniz altına almak, annelik etmek istiyorsunuz. Birilerini koruduğunuz, kolladığınız oranda mutlu ve huzurlusunuz.
Haydi!.. Hemen uygulayın, olacakları sonra düşünürsünüz. Doğuştan lider karakterinizle her zaman önde ama yalnız başına yürüyorsunuz. Yüklendiğiniz sorumluluklar hızlı ve cesur hareketlerde bulunmanızı gerektiriyor. Yıldızlar sizinle...
Mesleki başarı sizin için her şeyden önce geliyor. Bunun yanı sıra nasıl tanındığınız ve gururunuz da çok önemli. Başarılı bir idarecisiniz. Kıvrak zekanız ve o müthiş organizasyon beceriniz sayesinde insanları çok kolay yönlendirebiliyorsunuz.
Son derece orijinal kıvılcımlar ve özgürlük tutkusu! Sizin, icatlara, genelde elektrikli aletlere ve iletişime büyük bir yatkınlığınız var. Doğuştan gezginci, yalnızlıktan asla korkmayan, bildiğinden hiç şaşmayan birisiniz.
Açık sözlü ve netsiniz. Lafı dolandırmaktan, ikide bir geçmişi hatırlatmaktan, anılarda yaşamaktan hiç hoşlanmıyorsunuz. Sizin için tek başvuru kaynağı nesnel gerçek!.. Seyahat etmeyi, etrafınıza yardımcı olmayı ve öğretmenliği seviyorsunuz....