1 Aralık 2012 Cumartesi

Kişisel Konular ve Aile

Yakınlıktan hoşlanıyorsunuz. Dünyevi olanla değil, özle, inançla, düşünceyle ilgileniyorsunuz. Doğruyu ortaya çıkaran, sağduyunun sesi gibisiniz. Özgürlüğe öyle düşkünsünüz ki yalnızlığı göze alıyorsunuz. Kimseye bağımlı olamazsınız.
Çevrenizden teşvik gördüğünüz oranda konuşkan ve dışadönük bir insan oluyorsunuz. Birlikteliği hissetmek sizin için çok önemli. Grup sporlarını tercih ediyor, çocuklarla veya hayvanlarla haşır neşir olmayı seviyorsunuz.
Doğuştan öğretmen ya da çalıştırıcısınız. Somut ve pratik bir bakışınız var. Başkalarının hayatında etkin olabiliyor, onları yönlendirebiliyorsunuz. Güçlü duygularınız aktif yaşamınızla birleşince son derece net ve çekici bir kişilik oluşturuyor.
Sıra dışı var farklı olana eğiliminiz, arzu ettiğiniz gibi ilgi görmeyebilir. Duygularınızı neredeyse hiçe sayarak özgür olmak ve sürekli bir duygusal gerilim yaşamak... Bunu gayet iyi biliyorsunuz, bedelini ödemeye de hazırlıklı olun!
İdeallerinizi gerçekleştirmek ve kendinizi kabul ettirmek için çoğu kez duygularınızla çatışıyorsunuz. Sizdeki gizemli hal etrafınızdakileri şaşırtabilir... Oysa siz iç gerçeğinizle dış gerçeklik arasında denge kurmaya çalışıyorsunuz.
İşte gerçek bir demokrat! Açık fikirli, gelişmeden yana, toplum için iyi olanı gerçekleştirmeye çalışan, görev bilinciyle dolu bir insan... Değişik kültürlerde, farklı insanlarla kolayca iletişim kurabilen, toplumcu bir kişilik...
Organizasyon beceriniz ve disiplininiz yüzünden bazen duygularınızı çiğniyorsunuz. Yüzde yüz akılcı yaklaşımınız etrafınızdakilerin varlıklarını gereksiz hissetmelerine yol açabiliyor. Bu nedenle desteksiz ve yalnız kalabilirsiniz.