3 Aralık 2012 Pazartesi

Koç Burcu Erkeği

Koç Burcu Erkeğininin yaydığı enerji güçlü olduğu için o nu tanımakta zorluk çekmezsiniz. Heyecan arıyorsanız, macera istiyorsanız ve bunların yanında romantizimde olsun diyorsanız Koç Burcu Erkeği tam da size göre demektir. Sakin, huzur dolu bir hayat ve güven veren bir ilişki arıyorsanız Koç Burcu Erkeği isteklerinizi kolay kolay karşılayamacaktır. İlişkiler konusunda koç burcu erkeği güven verse bile onun enerjisi ile başa çıkmak sizin için zor olabilir. Koç burcu erkeği İlişkinizin başlarında size karşı sabır gösterebilir, size ayak uydurmaya çalışabilir ama yine de bu sizi yanıltmasın.

Koç erkekleri ağır başlı, durgun kızlardan pek hoşlanmazlar. Flört etmeyi severler. Taa ki gerçek aşkı buluncaya kadar. Bir koç burcu erkeği gerçek aşkı bulduğu zaman zodyak'taki diğer burcların erkeklerinden çok daha fazla sadık bir erkek olacaktır. İdealist yapısı aşık oldugu insanı aldatmaya izin vermez. İçinde yükselen aşk da onu durduracaktır. Arzuladığı ve inandığı aşkı buldugu için size yalan söylemez. İnandığı ve hayallerini kurduğu aşkı canlı tutmalısınız. Yoksa gerçek aşkı bulmak için hayatına devam edecektir. Koç burcu erkeği partnerinin bakımlı, modayı takip eden, iyi giyinimli, hoş görünümlü ve zarif olmasını ister. Cevresinde ve arkadaşlarının yanında dedikodu edilmesinden pek hoşlanmaz.

Koç burcu erkeğinin gerçek aşkı bulduğunda romantik olduğunu söylemiştik. Eger ona karşı bu romantizmi ihmal edecek olursanız bu onun için büyük bir hayal kırıklığı olacaktır. Bu sinirlenmesine neden olacak ve onu hayalindeki aşkı aramaya itecektir. Çünkü koç erkeği idealist olduğu kadar aynı zamanda egoisttir de. Eğer aşk hayatında birşeyler yolunda gitmezse, önce aşkını toparmaya çalışacak, eger başaramazsa daha fazla üzerinde durmayacaktır.

Koç burcu erkeği için ideal bir eş olmak istiyorsanız, kendi başına karar alabilecek kadar güçlü ve cesur olmalısınız. Kendisi ile eşit olduğuna inandığı bir eşe karşı içindeki aşk hicbir zaman bitmeyecektir.

Ayrıca koç burcu erkeği maddi olarak parasının hesabını tutacak bir erkek değildir. Bunu da aklınızdan çıkartmayın. Bazı dönemlerde yaptığı harcamalar bütcesini aşabilir. Çok fazla para kazansa bile aynı hızda harcayabilir. Ama size karşı asla cimri olmayacaktır.
Parasının hesabını bilmese de sizi hiçbir zaman zor durumda bırakmaz. Bu konuda ona karşı yaptırım uygulamaktan kaçının. Kendi gücünüzü ona karşı kabul ettirirseniz maddi konularda onu kontrol edebilirsiniz.