3 Aralık 2012 Pazartesi

Koç Burcu Kadını


Bir Koç Burcu Kadınından hoşlandıysanız işiniz oldukça zor demektir. Size aşık oldu diye koç burcu kadınının gözünün sizden başkasını görmeyeceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bir koç kadını hayata öylesine güçlü bağlıdır ki, bu hayatın bir parçası olduğunuzda kendinizi şanslı sayabilirsiniz. Tabi bunun şans olup olmadığını koç burcu kadınını tanıdıkça anlayacaksınız. Eğer gerçekten güçlü bir erkekseniz şanslı olabilirsiniz. Bir koç kadınına ayak uydurmak öyle kolay bir iş değildir. Zaten zayıf bir yapınız varsa koç kızının size aşık olması neredeyse imkansız.

Güçlüyseniz bunu koç burcu kadınına hissetirmelisiniz. İlk hamleyi koç kadınından beklemek sizin için mantıklı olacaktır. Sizden hoşlanmış olsa bile ona karşı yapacağınız ataklar yüzünden geri çekilmesi de mümkün.

Umursamaz bir tavırla, ölçülü ve serinkanlı davranırsanız, ilk başlarda sizden hoşlanmamış gibi görünse de zamanla onun ilgisini kendizine çekmeyi başarabilirsiniz. Hatta bu tavrınız koç kadınını kışkırtacak ve tüm cazibesini ortaya dökmesine neden olacaktır. Bu arada size aşıkda olabilir. Ama unutmayın Koç Burcu Kadınıda bir liderdir.


Koç burcu kadını spor yapmaktan, turnuvalara katılmaktan, gezilerden ve sosyal etkinliklerden çok hoşlanır. Koç burcu kadınını bu tür aktivitelere karşı engellemeke kalkmayın. İlk başlarda sizin sözünüzü dinlemiş gibi görünsede zaman içerisinde size boyun eğmeyecek ve aşkını bitirecektir. Aşık olma potansiyelleride yüksek olduğu için bir başka erkeğe aşık olması hiçte zor olmayacaktır.

Yine de böylesine yüksek bir aşk potansiyeline karşı hayatlarında biri olmadığı için de mızmızlanmazlar.

Karşınızda Burçlar kuşağının en güçlü kızının olduğunu unutmayın.